Om oss

Lundqvist Takstolar är en del av familjeföretaget Lundqvist Trävaru AB. Ett anrikt företag som funnits sedan 1936 och vars primära verksamhet nu består av att tillverka och leverera byggsatser i trä. Som en följd av byggsystemet har vi möjligheten att lagerföra ett stort sortiment av takstolar till förmånliga priser och snabba leveranser.

Om oss

Lundqvist Takstolar en del av familjeföretaget Lundqvist Trävaru AB – ett företag som funnits i olika former sedan 1936. Det som i begynnelsen var ett möbelsnickeri åt försvaret är numera ett modernt mångfasetterat bolag med fokusområden inom prefabricerade byggsatser lämpade för exempelvis garage, carports, fritidshus, maskinhallar, stall och utöver detta även takstolstillverkning,  logistik och IT.

I dagsläget ligger bolagets kärna i ett byggsystem som består av oisolerade byggsatser i trä –  ett småblocksystem som består av 1,2 m breda väggsektioner och som främst vänder sig till dig som ska bygga garage, fritidshus, carports, stall och maskinhallar. Mer om detta hittar ni på www.lundqvisttravaru.se.

 

Som en frukt av det nämnda byggsystemet har vi möjligheten att lagerhålla och sälja takstolar som en separat verksamhet, därav denna sajt.

 

Sedan generationsskiftet 2014 då Jens Lundqvist och Samuel Holmström tog över vid rodret, har Lundqvist Trävaru AB av Dagens Industri utsetts till Gasellföretag tre år i rad, samt tilldelats priset som hela Sveriges Digitala Gasellföretag 2014, där vinnaren utses av Google i samarbete med Dagens Industri.

 

En röd tråd i företagets alla inriktningar är att vi vill förenkla köpprocessen inom byggbranschen. Genom den här sajten vill vi dels säkerställa att du på ett enkelt sätt ska hitta rätt typ av takstol som passar just din byggnadsbredd och snözon, men även att du på ett enkelt och tydligt sätt ska kunna hitta såväl priser som ritningar och på det sättet förenkla kalkylen för ditt bygge.