Frågor & Svar

Här kommer vi att försöka svara på de vanligaste frågorna vi får av våra kunder. Kontakta oss gärna om du saknar just din fråga här!

FRÅGOR OCH SVAR

Vad gör ni inte?

Vi räknar inte på upphandlingar eller inskickade underlag via mejl.

FRÅGOR OCH SVAR

Vad gör jag om jag inte hittar en takstol som passar?

Om du inte hittar någon passande takstol från vårt standardsortiment kan du begära en anpassad offert. Välj takstolstyp och följ sedan frågeformuläret så kommer vi att återkomma med en offert inom 10 arbetsdagar.

FRÅGOR OCH SVAR

Hur mycket kostar frakten?

Fraktpriset beräknas i det sista steget innan beställning. Fyll i ditt postnummer så får du priset på frakten.

FRÅGOR OCH SVAR

Hur fungerar leveransen?

I fraktpriset ingår leverans av takstolarna på bil med släp (långtradare). När leveransen är framme vid lossningsstället krävs det någon form av maskin med gafflar eller liknande för att hjälpa till. Vi kan även leverera takstolarna till närmaste terminal för samma pris. Då lossas takstolarna på terminalen och ni kan sedan hämta eller beställa en kranbil från terminalen.

FRÅGOR OCH SVAR

Hur tar jag reda på vilken snözon jag ska välja?

Det är postnumret som avgör vilken snözon som du ska bygga i. För att ta reda på vilken snözon som gäller för just er kan ni gå in på Boverkets hemsida och mata in ert postnummer där.

FRÅGOR OCH SVAR

Hur lång är leveranstiden om lagret är slut?

Om lagersaldot på en takstolsmodell är lågt kan ni under normala omständigheter räkna med ca. 4 veckors leveranstid. Undantaget är under semesterperioden då leveranstiderna kan bli några veckor längre p.g.a. personalbrist vid takstolstillverkningen.

FRÅGOR OCH SVAR

Hur lång leveranstiden på specialtakstolar?

Under normala omständigheter är leveranstiden ca 4 veckor.